Awak bace sini ! :D


Alolo omel nyee kite tengok muke awak tu :)
kalau nak lagi omel kan , buang lah perasaan awak yang kuat perasan tu :)
act kalau awak nk tahu name-2 yang ade dekad blog kite , yang dekad tulisan gerak-2 tu kan , 
takde pongg name PAKWE awakk :)
lai lai , kite bagi LONGFORM name-2 tu kayyyy :)

MILA : SHARMILA SALEHIN
WANA : SYHAZWANA QHAIRANI
MARISSA CECEP : MARISSA SHAZANA
JIHA : SYAHIRAH NAJIHAH
ABANG ACAP : MOHD ASYRAF BIN MOHD AKEBAL
AKIF : MUHAMMAD AKIF SAMSUDIN
AFIQ JEP : MUHAMMAD AFIQ BIN JEFRI
AMIE : MUHAMMAD SYAHMI BIN SAHAB
APEK TAKAYAMA : NAZRYN SHAH
ALEP FAREX : ALIF FARIX 
AKEEM : AKEEM EFFENDY
BOY SIMPSON : ADEK BOY 
MAMAT : MUHAMMAD FIKIR
IB : RAJA IBRAHIM
SYAFIQ : MOHD SYAFIQ
PUTRA : PUTRA FIRDAUS
NAGE : SHAZWAN MUSTAFFA
PISANG : NORAZLI AMIR BIN NORAZMAM
SYAHIR AZAM 

harhar puas hati kau ? bukan pakwe awak sorang lah yang gune name tu :)
lagipun MEREKA YANG TERISTIMEWA ny mereka-2 yang rapat dgn kitee je 
pakwe awaakkk tu tak pongg :)
Haa lagisatu takkan lah pasal NAME je kau nak musuh dgn aku ? 
alahai tak logik lah sayang :)
lepas ny kalau tak tahu ape-2 jangan pakai hembus je tau , tnye dulu 
now see hati awak sendrik yang saked , hikhik :)
im sorryyy kbhaaiiii :D


#EHH BEBUDAK YANG EMPUNYE NAME , KALAU AKU SALAH BAGITAHU TAU . BUKANNYE TAHU PONG NAME BETOL KORANG TU :P




Unborn 8.0 Pink Pointer