20 AUGUST 2011

Err oke serious semalam aku HAPPY gileee !
pasai pa ? haa ny lahh aku nk ceritee :D

Semalam around pukul 2 lebih macam tu kak long ajak pegy bandar
memulee tu engat mcm dy begurau ke ape ke kan 
yelerr bulan puase kod ajak pegy bandar 
tak mcm semput pulak aku nk dukung anak dy semua -.-
tapi ternyate ajakan dy tu bukanlahh gurauan semate-2 tetapi serious belaka Haha

Then lepas dah compem nk pegy , siap-2 carik baju seluar makeup lagi
pukul 3 lebih gtuu terus gerakk
sampai CS dekad pukul 5 #naek bas pon sampai 2 jam kan ? err 
serious CS penuhh gile , macam-2 orang , macam-2 gaya
pening aku tengok dreesup diorang -.-'

Jalan-2 kejap dengan kak long ,
lepas tu pukul 6.15 macam tu terus cari tempat makan
kak long cakap takut tempat makan full
nd yeahh selamat kiteorang cepat ! 
Kalau lambat 15 minit sure tak dapat tempat duduk dah 

Lepas buke , pusing-2 kejap dalam CS
kak long ajak pegy seget , layan kan je lahh
sampai kat seget , same jee mcm CS ramai gile orang 
nk jalan pon susahh 
nd guest what ? ramai gile budak pasir gudang aku jumpe Hahaa
like AZRI ATAN SYAHIR AMIE JAMAL haa geng-2 dorang lah semua
tapi kan kan yang paleng seronok aku dapat  jumpe babyyy aku SYHAZWANA QHAIRANI !
sumpahh tekejut dapat jumpe dy ! tapi maluuuuuuuuuuuuu >.<
dy tinggi aku pendek :P

Haa lupe nak cakap , anak kak long aku ramai gilee peminat ! Haha
naseb baek lerr mase jalan dekad seget tu aku tak penad sangat dukung budak tu sebab ade ASYRAF TORAI Hihi mekaseh ATAN tolong jage budak tu :D
lepas tu adelah dua tiga masalah yang tak disangke-2 nk jadik 
tp alhamdulillah masalah tu dapat di settle kan cepat :)
Tengs adek SYAHIR dgn ATAN sebab kesah pasal aku semalam , kalau takde korang tak tahu lahh , maybe aku dah nangis kod kat situ . Hihi 

Dah lerr penad dah ny aku taip 
btw kaki aku saked , mate aku penad . 
Mane taknyee balek pukul 4 pagi terus tunggu sahur 
pukul 6 lebih baru tydo Haha #nak sambung tydo -.-

iloveyouuu kbhaiii 


#CERITEMACAMTERGANTUNGJEE.ERRLANTAKLAHH-.-


Unborn 8.0 Pink Pointer