Aku pakse kau ?


Serious aku takde niat langsung nak pakse kau , nak sebuk hal kau  nak marah marah kau sampai kau kecik hati , sampai kau benci aku . Aku buat tu semua sebab aku sayang kau . Aku nak tengok kita sama sama happy , sama sama berjaya . Aku tahu kau tak suka bila aku buat tu semua . Yeahh memang tu life kau bukan life aku , yang aku nak sebuk-2 kenapa kan ? Kau tu bukan sapa-2 pon dalam hidup aku . Alaa setakat kawan , kawan bila-2 masa pon bila hilang . Daripada aku sebuk-2 nak tolong kau berjaya , baik aku tolong diri aku sendiri , kau nak lingkup-2 ahh . Tapi aku tak pernah langsung pikir macam tuuuuu !
Hmm takpelaa kalau kau tak suka aku kesah pasal kau , pakse kau suruh belajar , lepas nii kau buat laa hal kau buatlaa apa yang kau suka . Kalau kau rasa ada yang kau tak paham , kau tanyaa jee . Kalau aku bole ajar , aku ajar . Aku janji lepas nii aku tak pakse-2 kau lagii :'>
AKU TAK AMEK KESAH PASAL KAU , TAK PAKSE KAU BUKAN BERMAKNA AKU TAK SAYANG KAU . PASAL AKU SAYANG KAU LAA AKU TAK NAK KAU TERLUKA LAGI SEBAB AKU . 

Unborn 8.0 Pink Pointer