Ramai kawan laki = perempuan sosial ?

ASSALAMUALAIKUM W.T.B (;


tajuk harini --> RAMAI KAWAN LAKI = PEREMPUAN SOSIAL ?
korang setuju kee dengan bende neyh ?
mayb some'll say YES ,but some'll be say NO !
tapi bagi aku ,ianye tk same sekali !oke try korang pikir ,korang setakat lepak dekad mcd ,mamak reramai dengan kengkawan .then bile kau pegy skola mmbe kau ckp cenggini  #EHH KAU NY SOSIAL SANGAT LAH AKU TENGOK .haa ape kau rase ? padahal korang setakat lepak situ pasai nk pakai wifi free je -.-
ale-2 dah dapat gelaran #PEREMPUAN SOSIAL !
macam puake kau mulut =.='
sure saked hati gile la kan ? korang bukan buad ape pon ttbe jee orang ckp kau mcm tuh .hishh !

hello guyss nd girls ! jangan jadik kolot sngt laa !
korang bukan hidup kat zaman batu ,zaman masak gune kayu api lagi
korang hidup dekad zaman yang canggih ,zaman yang depenuhi dengan teknologi moden !
so , pleasee laa ,tolong ubah care pemikiran korang yg kolot tuh >,<
jangan laa asyk nk judge orang bedasarkan ape yang korang nmpakk je .
tkkn laa bile nmpak buda perempuan tu bebual dgn kawan lelaki sekelas pon kau nk cakap #EHH PEREMPUAN TUH SOSIAL BETUL LAA .
weyyhh tolong laa ,MATANG sikit !maybe perempuan tuh memang jenis suke kawan dgn lelaki ,sebb dy rase lelaki lebih paham dy .haa kite tk tahu kan ?
bukan semua manusia kat muka bumi Allah ny same ,rambut same hitam tapi hati laen-2 :)

paham kan ?
jadik kesimpulan nye di sini aku nak cakap
 PLEASE DON'T JUDGE A BOOK BY ITS COVER !


kbai :*






Unborn 8.0 Pink Pointer